Index  Ondersteuning  Leveren

Leveren

Nadat een opdracht verworven of vergeven is, kan begonnen worden met het installeren van het brandbeveiligingssysteem. Naast het aanleggen van het leidingwerk zijn hiervoor ook de brandbeveiliging componenten (bouwstenen) nodig. De gebruikte componenten zijn het fundament van een goed brandbeveiligingssysteem. Een juiste keuze van de componenten is daarom van essentieel belang om een kwalitatief en betrouwbaar systeem te kunnen bouwen.
 
Daarnaast is het van belang dat op de juiste wijze gebruik gemaakt wordt van de beschikbare technische mogelijkheden. Dit alles om er verzekert van te zijn dat er lang en zorgeloos van het brandbeveiligingssysteem gebruik gemaakt kan worden.
mcs maakt enkel en alleen gebruik van gerenommeerde internationale fabricaten. Die kwalitatief goed aangeschreven producten leveren die ook nog eens voldoen aan de gelden wet- en regelgevingen. Het zijn echter ook fabrikanten die continu bezig zijn met product innovaties. Daarom beschikt mcs over componenten die steeds voldoen aan de laatste stand en mogelijkheden van de nieuwste technieken. Om het installeren zo vlot mogelijk en zonder onnodige onderbreking te laten verlopen, hanteert mcs daarboven een eigen kwaliteitssysteem op zowel inkomende en uitgaande materialen.
Om te weten met welke materialen mcs u allemaal van dienst kan zijn op het gebied van brandbeveiliging, verwijzen wij u graag naar de andere categorieën op onze site.
 
mcs is een systeemhuis dat gespecialiseerd is op het gebied van brandbeveiliging en werkt daarom met namen en veelvuldig op project basis. Ook hierbij is het snel in kunnen spelen op de behoefte van haar relaties van groot belang. Daarom heeft mcs zeer korte en directe lijnen met haar fabrikanten en hun Europese magazijnen. 
mcs beschikt over een eigen magazijn in Waalre, waar de meest reguliere producten continu op voorraad gehouden worden en van waaruit alles geleverd wordt.
mcs kan u dus naast de ondersteuning en het nodige advies tevens van de nodige materialen voorzien. Of het nu gaat om de levering voor een compleet project of levering van losse componenten voor service en/of uitbreiding.
 
De leveringen van mcs zijn steeds afgestemd op uw individuele behoefte en de laatste stand van de techniek. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste componenten op de juiste momenten voor uw brandbeveiligingssysteem